Veroval Compact Plus Arm Bpu26 9251010

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Voeg een plus toe aan de bloeddrukmeting met de Veroval compact + BPU 26 bovenarmbloeddrukmeter. De monitor is speciaal voor patiënten die hun bloeddruk regelmatig meten. Hij is eenvoudig te gebruiken en de automatische drievoudige meting zorgt voor nog nauwkeurigere waarden. Dankzij de geïntegreerde AFib-functie kan het apparaat boezemfibrilleren detecteren en zo het risico op beroertes verkleinen. Bovendien zorgt een automatisch signaal ervoor dat de manchet goed zit tijdens metingen en bij metingen in rust. De Bluetooth® functie maakt het mogelijk om de gegevens eenvoudig door te sturen naar de Veroval medi.connect app.

Gebruik

Volautomatisch en gemakkelijke intuïtieve bediening

Indicatie

Patiënten die hun bloeddruk regelmatig meten.

Gegevens
CNK4487385
FabrikantenHartmann
MerkenVeroval