Easypill Pate Kat Zakje 30x10g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Easypill is een voedingssupplement voor katten. Het is een snoepje dat het toedienen van medicijnen (tabletten) aan de kat vergemakkelijkt.

Easypill heeft zowel voor de kat een aantrekkelijke smaak, geur en samenstelling. Daarmee worden de vorm en smaak van de pil gemaskeerd. Easypill laat zich ook makkelijk verdelen in meerdere stukjes. Zo is de grootte van het stukje Easypill aan te passen aan de grootte van het toe te dienen tabletje. De restanten kunt u weer samenkneden en opnieuw gebruiken.

De voordelen van Easypill voor u op een rij:

● Zeer smakelijke samenstelling met uitstekende acceptatie

● Individueel verpakt

● Eenvoudig kneedbaar

● Maskeert de smaak en vorm van de toe te dienen tablet

● Easypill is eenvoudig aan te passen aan grootte van de tablet

● Restanten Easypill samen te kneden en opnieuw te gebruiken voor een volgende tablet

● Bruikbaar voor hond, kat en andere vleeseters zoals bijv. fretten

Gegevens
CNK2970820
FabrikantenVirbac
MerkenVirbac
Breedte120 mm
Lengte160 mm
Diepte120 mm