Oak Ess Olie Ravintsara 10ml Bio

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Cinnamomum camphora. Luchtwegen - huidverzorging - vitaliteit - energie.

De essentiële olie van ravintsara heeft een razendsnelle opgang gemaakt. Dat is naast de goede, snelle en efficiënte werking zeker ook te danken aan de zachte geur van de olie. Het wordt door jong en oud zeer goed verdragen, zowel oraal, op de huid als bij verneveling. Ravintsara heeft een breed werkingsgebied en is onmisbaar tijdens de winterperiode. Deze olie versterkt namelijk de weerstand, verzacht de luchtwegen, geeft energie en herstelt het mentale evenwicht. De krachtige immuunondersteunende eigenschappen zijn zodanig gekend dat men de kalmerende werking zou vergeten. Ravintsara gaat goed samen met de andere luchtwegoliën voor de vernevelaar en verzacht andere sterker geurende oliën.

Gebruik

Oraal: 2 x per dag 1 à 2 druppels (66 tot 132 mg/dag). Te nemen verdund in een lepel honing of in een kruideninfusie.

Huid: massage, bad: 5 à 10 druppels per 10 ml plantaardige olie. Bevat van nature d-limoneen, linalool, eugenol, geraniol, citral.

Verstuiven: 5 à 10 druppels. In functie van uw smaak of van de grootte van de kamer.

Samenstelling

Gemiddelde waarden voornaamste inhoudsstoffen: 1,8-cineol (eucalyptol) [50- 60%], sabineen [10 - 18%], α-terpineol [5 - 11%]

Gegevens
CNK4394011
MerkenOak