Ineldea Vital-d3 1000 Ul Isn Fl Compte-goutte 20ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Voedingssupplement op basis van Vitamine D3 van natuurlijke oorsprong.

De vitamine D3 speelt een belangrijke rol bij de groei en gezondheid van het bot. Door de opname van calcium en fosfor te bevorderen, helpt vitamine D bij de opbouw en het behoud van sterke botten en tanden. Het is ook betrokken bij veel stofwisselingsprocessen, waaronder de immuunfunctie.

  • Versterkte formule - 1000 IU
Gebruik

Schudden voor gebruik. 1 tot 2 druppels per dag in één keer, of volg de aanbevelingen van een zorgverlener. Kan puur worden ingeslikt (direct op de tong of in een theelepel) of gemengd met een halfvloeibare voeding, bij voorkeur koud (yoghurt, compote,…). U kunt het 's ochtends,' s middags of' s avonds innemen.

Het wordt aanbevolen om de aanbevolen dosering niet te overschrijden.

Samenstelling

Ingrediënten: Ontgeurde oliezuur zonnebloemolie, Vitamine D3 100% van natuurlijke oorsprong gewonnen uit lanoline, antioxidant: Natuurlijke vitamine E.

Gemiddelde voedingswaarde voor 2 druppels:

Vitamine D3 van natuurlijke oorsprong: 1000 IE (25 µg / 500% AR)

AR: referentiebijdragen

Indicatie

Ondersteuning van botkapitaal en immuniteit.

Gegevens
CNK4367793
FabrikantenPamsante BENELUX
MerkenIneldea Santé Naturelle