Ineldea Mafloril Gasseri Isn Etui Caps 30

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Voedingssupplement op basis van probiotica.

  • 4 stammen van probiotica waaronder Lactobacillus Gasseri
  • 10 miljard fermenten
  • Voedingsondersteuning als onderdeel van een afslankdieet
  • Dosering en stabiliteit gegarandeerd bij kamertemperatuur

De darmmicrobiota, die bestaat uit 100.000 miljard "goede" bacteriën, speelt een belangrijke en duidelijk geïdentificeerde rol in ons lichaam. Het neemt deel aan de synthese van bepaalde vitamines , draagt ​​bij tot de spijsvertering door onverteerbaar voedsel door fermentatie om te zetten in opneembare voedingsstoffen, neemt deel aan de ontwikkeling van het immuunsysteem en beschermt tegen ziekteverwekkers, helpt de cellen van het darmslijmvlies aan te spannen om een ​​echte "barrière" en produceert ook allerlei stoffen om te communiceren met andere organen (inclusief hersenen).

Naast de reeds genoemde rollen is de darmflora betrokken bij het metabolisme van suikers en vetten en bij de regulering van de eetlust. Het heeft daarom ook een rol bij gewichtsbeheersing.

Gebruik

1 capsule per dag met 1 glas water, bij voorkeur 's morgens of 's middags voor de maaltijd.

Het wordt aanbevolen om de aanbevolen dosering niet te overschrijden.

Samenstelling

Ingrediënten: Maïszetmeel, plantaardige capsule (HPMC), melkfermenten (melk), antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren.

Gegevens
CNK4367744
FabrikantenPamsante BENELUX
MerkenIneldea Santé Naturelle