Cet Hexarinse 237ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

GEBRUIK :

Hexarinse is een verzachtende, verfrissende en smakelijke spoeloplossing die chloorhexidinegluconaat bevat. De antimicrobiële activiteit van chloorhexidine kan bijdragen in het voorkomen van gebitsaondoeningen.

GEBRUIKSAANWIJZING :Gebruik door de dierenarts : voor, tijdens en na tandsteenverwijdering. Gebruik thuis : spoel de mond dagelijks na elke maaltijd, tenzij het advies van uw dierenarts anders luidt.

INGREDIENTEN :

0,12% chloorhexidinegluconaat op basis van een verzachtend alcoholvrij middel.

BELANG VAN GEBITS - VERZORGING : Tandplak is het zachte, grijswitte laagje dat door de snelle verspreiding van bacteriën continu op het tandoppervlak wordt gevormd. Tandplak mineraliseert binnen enkele dagen en wordt tandsteen, wat weer aanleiding geeft tot verdere tandplakvorming. Wanneer tandplak niet wordt verwijderd, kunnen het tandvlees en de weefsels die de tanden ondersteunen worden aangetast. Het resultaat is tandvleesontsteking en/of wortelaandoeningen, die tot slechte adem, pijn en tandverlies kunnen leiden. Een chronische mondinfectie kan ook aanleiding geven tot aandoeningen elders in het lichaam, zoals het hart, de longen en de nieren. Goede mondhygiëne is dus van belang voor de gezondheid van uw huisdier.

Details
CNK1589944
FabrikantenVirbac
MerkenVirbac
Breedte65 mm
Lengte193 mm
Diepte53 mm