Perilla 500 Be Life Caps 120

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Een olie rijk aan plantaardige omega 3

De bio-olie van Perilla is erg rijk aan plantaardig omega 3 en bevat onder andere minstens 60% alfalinoleenzuur (ALA). Daarnaast is ook haar gehalte aan vitamine E bijzonder hoog. Niet te verwonderen dus dat deze olie heel wat positieve effecten heeft! Ze heeft een antioxiderende werking en helpt de cellen zich tegen oxidatieve stress te beschermen. Daarnaast draagt ze bij tot het behoud van een normaal cholesterolgehalte. Ten slotte wordt de intellectuele activiteit gestimuleerd en worden luchtwegen gekalmeerd bij lente-allergieën. Kortom, deze olie bevordert de groei, houdt je in vorm, zorgt voor een goed mentaal evenwicht en een beter concentratievermogen

Gebruik

aan iedereen aanbevolen: kinderen, studenten, volwassenen en senioren.

2 caps. /dag

Details
CNK3946704
FabrikantenBio Life (Biolife)
MerkenBe-life / Biolife /Belife