Perilla 500 Be Life Caps 120

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Plantaardige en biologische bron van omega 3, 6 en 9.

Een olie rijk aan plantaardige omega 3

De bio-olie van Perilla is erg rijk aan plantaardig omega 3 en bevat onder andere minstens 60% alfalinoleenzuur (ALA). Daarnaast is ook haar gehalte aan vitamine E bijzonder hoog. Niet te verwonderen dus dat deze olie heel wat positieve effecten heeft!

Ze heeft een antioxiderende werking en helpt de cellen zich tegen oxidatieve stress te beschermen. Daarnaast draagt ze bij tot het behoud van een normaal cholesterolgehalte. Ten slotte wordt de intellectuele activiteit gestimuleerd en worden luchtwegen gekalmeerd bij lente-allergieën. Kortom, deze olie bevordert de groei, houdt je in vorm, zorgt voor een goed mentaal evenwicht en een beter concentratievermogen. Ze wordt dan ook aan iedereen aanbevolen: kinderen, studenten, volwassenen en senioren.

Gebruik

1-2 capsules per dag, 's avonds bij de maaltijd.

Samenstelling

Samenstelling per capsule: Perilla olie (Perilla frutescens (L.) Britton) bio 500 mg, D-α-Tocopherol (Vitamine E) 67% 7.5 mg.

Indicatie

Immuunsysteem / Weerstand - Bloedsomloop en cholesterol - Allergieën

Contra indicatie

Volgens medisch advies in geval van zwangerschap, borstvoeding of bij kinderen. Volgens medisch advies bij een hartaandoening, gelijktijdige inname van bloedverdunners, langdurige inname of hoge dosissen. De kuur een maand voor een operatie onderbreken.

Gegevens
CNK3946704
FabrikantenBio Life (Biolife)
MerkenBe-life / Biolife /Belife