Ineldea Suplezinc Isn Etui Caps 60

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Voedingssupplement op basis van zink- en koperbisglycinaten.

SUPLEZINC is een synergetische en optimale combinatie van zink en koperbisglycinaat om de goede werking van het immuunsysteem te ondersteunen .

De vormen Bisglycinaat , vormen van aminogechelateerd zink en koper, laten een betere assimilatie toe in vergelijking met andere vormen. Ze garanderen een optimale opname en een zeer goede spijsvertering .

Gebruik

1 capsule per dag, bij voorkeur 's morgens of 's middags bij de maaltijd, met een glas water.

Het wordt aanbevolen om de aanbevolen dosering niet te overschrijden.

Samenstelling

Ingrediënten: Vulstof: cellulose, plantaardige capsule (HPMC, kleurstoffen: kopercomplex van chlorophyllins), zinkbisglycinaat, koperbisglycinaat, antiklontermiddel: zonnebloemolie.

Gemiddelde voedingswaarde voor 1 plantaardige capsule:

Zink als bisglycinaat 15 mg (150% AR)

Koper als bisglycinaat 1 mg (100% AR)

Indicatie

Ondersteunt de goede werking van het immuunsysteem.

Gegevens
CNK4367801
FabrikantenPamsante BENELUX
MerkenIneldea Santé Naturelle