Lepivits Psyllium Max Pot 250g

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Psyllium Max bevat een variëteit van psyllium afkomstig uit India, de plantago ovata of blonde psyllium, samengesteld uit meer dan 85% oplosbare vezels, een echte ga- rantie van kwaliteit. Het is biologisch geteeld en bevat geen gluten, tarwe of fytaat. Blond psyllium, rijk aan tegumenten, is niet irriterend voor het spijsverteringssli- jmvlies.

GEZONDHEIDSCLAIMS

- Blond psyllium draagt bij aan de darmtransit en darmfunctie. Het bevordert de verzachting van de stoelgang en de regelmatigheid van de darmen;

- Blond psyllium helpt de cholesterol onder controle te houden.

VOORDELEN VAN DE FORMULE

- Rijk aan natuurlijke vezels, geschikt voor veganisten, geen additieven, glutenvrij;

- Niet verslavend en niet-irriterend voor de darmen;

- Kan worden gebruikt door zwangere vrouwen en kinderen ouder dan 6 jaar.

Gebruik

1 eetlepel (10 g) om te mengen in een groot glas water (200 ml). Tweemaal daags innemen, 30 minuten voor de maaltijd. Wees voorzichtig, het is belangrijk om voldoende water te drinken.

Samenstelling
Indian Weegbree poeder (Plantago ovata Forssk.) Afkomstig van biologische landbouw.
VOEDINGSWAARDEINFORMATIE VOOR 2 EETLEPELS PER DAG (= 20 G)
Indian Weegbree-poeder - BIO (zaadvacht + zaad)

250g

Indicatie

AANBEVELINGEN

Dit voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl en is geen geneesmiddel. Informeer uw arts of apotheker als u gelijktijdig medicijnen gebruikt.

Contra indicatie

VOORZORGSMAATREGELEN VOOR GEBRUIK

Niet gelijktijdig met medicatie toedienen.

Details
CNK4327029
FabrikantenLepi Vits Belgium
MerkenLepivits
Verpakkingshoeveelheid250