Lepivits Glutappin Pot Caps 180 Nf

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Glutappin is een specifiek complex geconcentreerd in L-glutamine en fytonu- triënten waaronder een gepatenteerd kurkuma-extract "Curcugreen®" getitreerd in curcuminoïden, een druivenpitextract getitreerd in OPC en een bosbessenextract getitreerd in anthocyaninen. De toevoeging van bèta-caroteen, bromelaïne en zink versterkt de werking van Glutappin.

GEZONDHEIDSCLAIMS

- Zink en vitamine A dragen bij tot de goede werking van het immuunsysteem;

- De werking van polyfenolen en curcumine wordt gecombineerd met zink, dat bijdraagt tot een goede celdeling en een goede assimilatie van macronutriënten;

- De werking van glutamine en zink wordt versterkt door vitamine A, die bijdraagt tot de instandhouding van normale slijmvliezen.

VOORDELEN VAN DE FORMULE

- synergie van fytonutriënten, waaronder

- Gepatenteerd kurkuma-extract "Curcugreen®" getitreerd op curcuminoïden

- Bosbessenextract getitreerd in anthocyanen

- Druivenpitextract getitreerd in OPC

- Geconcentreerde glutamine en bromelaïne

- Zinkcitraat en betacaroteen supplementatie

- Natuurlijke galenische vorm (pullulan) en excipiëns (rijstzetmeel).

Gebruik

3 capsules per dag met een glas water bij de maaltijd.

Inleidende kuur: 6 capsules gedurende 10 dagen (lekkende darm)

Samenstelling
Ingrediënten:

L-glutamine; bromelaïne, biocurcumine SG - curcuminoïden + fenolische stoffen (Curcuma longa - rizhome), bosbessenextract (Vaccinium myrtillus - vrucht), druivenpitextract (Vitis vinifera - zaad), betacaroteen, zinkcitraat; capsule omhulsel: gelatine; vulstof: rijstzetmeel.

Actieve bestanddelen

Voor 3 capsules

R%*

L-Glutamine

1500mg

-

Bromelaïne 2500g du/g

150mg

-

Biocurcumine (BCM-95)
waarvan curcuminoïden 95%.

100mg

-

Bosbessenextract
waarvan anthocyanosiden 25%.

100mg

-

Druivenpitextract
waarvan OPC 95%.

100mg

-

Bèta-caroteen 20% (Pro-Vit A) 30mg 125
Zinkcitraat (Zn 32%) 69mg 221
Indicatie

AANBEVELINGEN

Dit voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl en is geen geneesmiddel. Informeer uw arts en/of apotheker in geval van gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen en vraag advies aan uw arts in geval van lever- of galblaasaandoeningen of in geval van gelijk- tijdig gebruik van geneesmiddelen. De consumptie moet beperkt blijven tot enkele weken/maanden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bewaren bij kamertempera- tuur op een droge plaats. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Gegevens
CNK4147898
FabrikantenLepi Vits Belgium
MerkenLepivits
Hoeveelheid verpakking180