Lepivits Dolomite Caps 60 X 500mg

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Op zoek naar een natuurlijke bron van calcium en magnesium? Dolomiet is afkomstig van sedimentgesteenten. Dit natuurlijke mineraal is biologisch beschikbaar en evenwichtig in calcium en magnesium (2/3 calcium, 1/3 magnesium). Dolomiet wordt aanbevolen voor mensen die calcium en magnesium van natuurlijke oorsprong willen consumeren.

GEZONDHEIDSCLAIMS

- Dolomiet is een remineraliserend middel met calcium en magnesium dat bijdraagt tot de instandhouding van normale botten en tanden;

- Het calcium en magnesium in dolomiet dragen bij tot een normale spierfunctie;

- Het magnesium in dolomiet draagt bij tot de goede werking van het zenuwstelsel.

VOORDELEN VAN DE FORMULE

- Natuurlijk mineraal op basis van sedimentair gesteente;

- Calcium- (2/3) en magnesiumgehalte (1/3);

- Natuurlijke galenische vorm (pullulan) en excipiëns (rijstzetmeel).

Gebruik

Volwassenen, 2 tot 3 capsules per dag.

Kinderen van 12 jaar, 1 tot 2 capsules. Drink een glas water.

Samenstelling

Dolomiet (sporen van schelpdieren); rijstzetmeel; cap- schaal: pullulan.

Indicatie

AANBEVELINGEN

Dit voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl en is geen geneesmiddel. Informeer uw arts en/of apotheker als u gelijktijdig medicijnen gebruikt. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bewaren bij kamertemperatuur en op een droge plaats. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Contra indicatie

VOORZORGSMAATREGELEN VOOR GEBRUIK

Controleer de vitamine D-spiegel in geval van langdurige behandeling. Niet langer dan 3 maanden behandelen en niet combineren met andere calcium- of magnesium- supplementen. Niet aanbevolen in geval van nierinsufficiëntie.

Gegevens
CNK1769215
FabrikantenLepi Vits Belgium
MerkenLepivits
Breedte53 mm
Lengte77 mm
Diepte50 mm
Hoeveelheid verpakking60