Vitamines K2 D3 1000 Be Life Caps 30

Niet beschikbaar

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Combinatie van vitamine K en D die calcium helpt binden en je botten gezond houdt

Gebruik

1 caps./dag
's Avonds bij de maaltijd

Samenstelling
Samenstelling 1 capsule
Vitamine K2 (menaquinone) 0,1% 210 mg
Cholecalciferol (vit. D3) 0,25% 10 mg
Vulstof: microkristallijne cellulose 120 mg
Contra indicatie

In geval van bewezen tekorten, volgens medisch advies voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Niet aanbevolen voor kinderen onder 12 jaar. Volgens medisch advies bij overschrijden van de RI in cumulatieve dosissen, want vitamine D kan misselijkheid, diarree, ongewone dorst en gewichtsverlies veroorzaken. Niet geschikt voor mensen die worden behandeld met cumarine-bloedverdunners. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies bij een behandeling met bloedverdunners.

Gegevens
CNK3957941
FabrikantenBio Life (Biolife)
MerkenBe-life / Biolife /Belife
Breedte65 mm
Lengte63 mm
Diepte93 mm