Lepivits Blaaswier + Brandnetel Caps 90

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Blaaswier is een zeewier dat rijk is aan jodium. Het bevat ook een veelheid aan mi- neralen en oligo-elementen en een brandnetelextract. De aanwezigheid van deze co-factoren bevordert de assimilatie van jodium.

GEZONDHEIDSCLAIMS

- Jodium helpt bij de instandhouding van een normaal metabolisme;

- Blaaswier helpt de vetopname te verminderen;

- Jodium in blaaswier draagt bij tot een normale productie van schildklierhormonen en een normale werking van de schildklier.

VOORDELEN VAN DE FORMULE

- Bevat 100% van de dagelijkse hoeveelheid jodium per capsule;

- 100% natuurlijke coating (pullulan) zonder schadelijke hulpstoffen (rijstzetmeel);

- Geschikt voor adolescenten (vanaf 14 jaar - 1 capsule per dag).

Gebruik

1 tot 2 capsules per dag, bij de maaltijd en een glas water.

Samenstelling

Ingrediënten:

Zeewier (Fucus vesiculosus), brandnetel (Urtica dioica - blad); rijstzetmeel; capsuleomhulsel: 100% plantaardig pullulan.

Voedingswaarde informatie : 1 caps R %*
Zeewier - Kelp 150mg - Jodium : 150µg 100
Brandnetelextract (10/1) 75mg -
(10% silicum & 8% beta-sitosterol)
Indicatie

AANBEVELINGEN

Voedingssupplementen kunnen een gevarieerde en evenwichtige voeding niet ver- vangen. Te nemen als onderdeel van een gezonde levensstijl. In te nemen als on- derdeel van een dieet met gecontroleerde calorie-inname. Niet aanbevolen voor mensen die een anticoagulantiatherapie volgen. Vraag advies aan uw arts als u tege- lijkertijd een schildklierbehandeling ondergaat of medicijnen gebruikt. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bewaren bij kamertemperatuur en op een droge plaats. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Contra indicatie

VOORZORGSMAATREGELEN VOOR GEBRUIK

Bij gebrek aan experimentele studies wordt aanbevolen dit voedingssupplement niet te gebruiken tijdens de zwangerschap of de borstvoeding.

Gegevens
CNK3482320
FabrikantenLepi Vits Belgium
MerkenLepivits
Breedte55 mm
Lengte98 mm
Diepte53 mm
Hoeveelheid verpakking90