Ineldea Chondrobiol+ Isn Etui V-caps 120

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Voedingssupplement op basis van 1200 mg glucosamine, chondroïtine, extract van Harpagophytum, curcuma, Boswellia, mangaan en koper- Glucosamine en chondroïtine zijn natuurlijke bestanddelen van het kraakbeen.

- Het extract van Harpagophytum wordt traditioneel gebruikt voor een goede functie van de gewrichten en zorgt voor soepelheid en flexibiliteit van de gewrichten.

- Curcuma helpt bij het behouden van gezonde gewrichten en botten.

- Boswellia helpt bij het behouden van de soepelheid van de gewrichten.

- Koper en mangaan helpen bindweefsels zoals kraakbeen te behouden. Mangaan is ook betrokken bij de instandhouding van normale botten.

Gebruik

2 capsules per dag als onderhoudskuur (60 dagen) tot 4 capsules per dag bij acute klachten (30 dagen) innemen met een glas water.

Samenstelling

Samenstelling: Glucosaminesulfaat 2KCI van mariene oorsprong (schaaldieren), plantaardige capsule (HPMC, kleurstof: kopercomplex van chlorofylinen), chondroïtinesulfaat van mariene oorsprong (vissen), poeder van kurkumawortel en boswelliahars, extract van duivelsklauwwortel getitreerd in harpagosiden, extract van rijstzemelen, mangaan- en kopergluconaat.

Nutritionele analyse 4 capsules % RI
Glucosaminesulfaat 2 KCI 1200 mg
Chondroïtinesulfaat 200 mg
Duivelsklauwextract 125 mg
getitreerd in harpagosiden 6 mg
Kurkuma 100 mg
Boswellia 75 mg
Mangaan 1 mg (50 %)
Koper 1 mg (100 %)

% RI = Referentie inname

Indicatie

Voor soepele en beweegelijke gewrichten en het behoud van kraakbeen.

Contra indicatie

Niet gebruiken in geval van maagzweer, duodenumzweer of galstenen.

De aanbevolen dosis niet overschrijden.
Raadpleeg uw arts of apotheker in geval van gelijktijdig gebruik van bloedverdunners.

Details
CNK4367686
FabrikantenPamsante BENELUX
MerkenIneldea Santé Naturelle