Vit C Quatro Be Life V-caps 60

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Boost uw immunitaire bescherming.

Het in stand houden van de natuurlijke afweer is essentieel tijdens elk seizoen. De immuniteit ondersteunen tijdens periodes van intense microbencirculatie en uitputting vermijden is nog belangrijker. Door Vitamine C (belangrijke antioxidant), vitamine D3 (hormoon voor vitaliteit) en β-glucanen van Shiitake bio te combineren, voldoet Vit.C quatro aan al deze vereisten. Het product draagt bij tot een normaal metabolisme van energieproductie, neemt deel aan het goed functioneren van het immuunsysteem en helpt om verkoudheden en griepachtige klachten te verlichten.

Gebruik

1 gelule per dag.

Samenstelling
Mg L-ascorbaat (85% Vitamine C) 420 mg
Ca L-ascorbaat (82% Vitamine C) 300 mg
Shiitake* (Lentinula edodes) extract 30%
(10 x geconcentreerd) 50 mg
Vit. D3 (cholecalciferol) 0,25% 8 mg
Gel. : zuurbestendig (plantaardige cellulose + pectine)
*Ecologische landbouw
Indicatie

Immuniteit - Vitaliteit

Details
CNK4273835
FabrikantenBio Life (Biolife)
MerkenBe-life / Biolife /Belife