Lepivits Magnevits V-caps 270

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Gestresseerd, moe? Het is niet makkelijk om de juiste magnesium voor je te vin- den! Magnevits biedt 3 biobeschikbare magnesiumzouten van de 2e en 3e generatie, gecombineerd met alle B-vitamines en taurine. Bisglyciante en magnesiumcitraat hebben een hoge biologische beschikbaarheid en een hoog gehalte aan elementair magnesium. Magnesiumtauraat optimaliseert de intestinale absorptie van magne- sium. Magnesiumzouten worden gecombineerd met alle B-vitamines en taurine om de absorptie en de cellulaire retentie van magnesium te verbeteren.Magnesium is het op één na meest voorkomende kation in de cellen en is tevens de co-enzymkatalysator voor bijna 400 biochemische reacties die van fundamenteel belang zijn voor de energieproductie.

GEZONDHEIDSCLAIMS

- Magnesium en vitaminen B2, B3, B5, B6, B9, B12 helpen vermoeidheid te ver- minderen;

- Magnesium en vitamine B1 en B5 dragen bij tot een normale spierfunctie. Magnesium draagt bij tot de normale eiwitsynthese en speelt samen met vitamine B12 een rol in het celdelingsproces. Folaat draagt bij tot de normale aminozuursynthese;

- Magnesium en vitamine B1 en B5 dragen bij tot een normaal energiemetabolisme. Taurine is belangrijk voor het energiemetabolisme.

VOORDELEN VAN DE FORMULE

- Combinatie van 3 biologisch beschikbare magnesiumzouten;

- Optimale spijsverteringstolerantie en -absorptie;

- Optimale concentratie van elementair magnesium;

- Bijdrage van co-enzym B-vitaminen (B1 + B6 + B9 + B12) en taurine;

- Natuurlijke galenische vorm (pullulan) en excipiëns (rijstzetmeel).

Gebruik

Volwassenen: 1 tot 3 capsules per dag met een glas water bij maaltijden.

Samenstelling

INGREDIËNTEN :

Magnesiumzouten van citroenzuur, capsuleschaal: pullulan, magnesiumbisglycinaat, magnesiumtauraat, Taurine, Vitamine B3 (Nicotinamide), Vitamine B5 (D-calciumpantothenaat), Vitamine B6 (Pyridoxal 5'-fosfaat ), Vitamine B2 (riboflavine), vitamine B1 (thiaminehydrochloride), (6S) -5-methyltetrahydrofoliumzuur als glucosaminezout (Quatrefolic®), vitamine B8 (D-biotine), vitamine B12 (methylcobalamine).

Ingrédients actifs 3 gélules AJR%
Magnesiumelement 345mg 92
Taurine 150mg -
Vitamine B1 4,95mg 450
Vitamine B2 6,3mg 450
Vitamine B3 54mg 337
Vitamine B5 27mg 450
Vitamine B6 6mg 428
Vitamine B8 225µg 450
Vitamine B9 (Quatrefolic®) 400µg 200
Vitamine B12 15µg 600
Indicatie

AANBEVELINGEN

Dit voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl en is geen geneesmiddel. Informeer uw arts en/ of apotheker als u gelijktijdig medicijnen gebruikt. Product alleen voor volwassenen, niet voor kinderen. Niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoe- ding geven. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bewaren bij kamertemperatuur en op een droge plaats. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Contra indicatie

Product alleen voor volwassenen, niet voor kinderen. Niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoe- ding geven.

Gegevens
CNK4347621
FabrikantenLepi Vits Belgium
MerkenLepivits
Hoeveelheid verpakking270