Kanso Mct Oil 100% 0,5l

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Voor gebruik bij de dieetbehandeling van vetzuuroxidatiestoornissen met een lange keten, slechte vertering en malabsorptie van vet, in het ketogene dieet en in alle andere gevallen die een extra inname van MCT-vetten vereisen.

  • 100 % MCT-vet (van het totale vetgehalte)
  • Neutrale smaak en geur
  • Klaar om te consumeren
  • Ideale energieverrijking van eten en drinken
  • Niet geschikt om te koken

Voeding voor medisch gebruik

Samenstelling

Plantaardige olie (triglyceriden met middellange keten palmpitolie en kokosolie in wisselende hoeveelheden variabel bedrag 100%).

Voedingswaarde per 100 ml: Energie 3367 kJ/819 kcal, Vet 91 g, waarvan verzadigde 91 g, waarvan MCT 91 g, Zout 0,10 g, Sodium 40 mg.

Gegevens
CNK4407698
MerkenKanso