Anexate 1 Amp 5ml 0,5mg

Op voorschrift
Geneesmiddel
Op bestelling
Ja

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Contra indicatie

Flumazenil is tegenaangewezen bij patiënten met gekende overgevoeligheid of intolerantie voor dit product (of voor benzodiazepinen) of voor één van de hulpstoffen van het preparaat.
Anexate is tegenaangewezen bij patiënten die met een benzodiazepine behandeld werden om een levensbedreigende situatie onder controle te houden (bijv. : controle van de intracraniële druk of status epilepticus).
Bij mengintoxicaties met benzodiazepinen en tri-/tetracyclische antidepressiva kan de toxiciteit van de antidepressiva gemaskeerd worden door de beschermende werking van de benzodiazepinen. Bij het optreden van autonome (anticholinergische), neurologische (motore afwijkingen) of cardiovasculaire (afwijkingen in het ECG zoals verlenging van het QRS of QT interval) verschijnselen van zware intoxicatie met tri-/tetracyclische antidepressiva zal de benzodiazepinewerking niet met Anexate geneutraliseerd worden. (.)
In het algemeen mag flumazenil niet gebruikt worden bij patiënten die met tricyclische antidepressiva of met epileptogene geneesmiddelen behandeld worden, of bij patiënten die afwijkingen van het ECG vertonen (verlenging van het QRS of QT interval).

Gegevens
CNK0608984
Breedte78 mm
Lengte71 mm
Diepte25 mm
Hoeveelheid verpakking1
Bijsluiter