Quercus Quercetin Comp 60

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Quercus QuerCetin bevat quercetine-Phytosome® en geoptimaliseerde vitamine C. Planten maken bioflavonoïden aan om zich te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Maar ook voor het lichaam leveren ze talrijke voordelen op celniveau. Quercetine is één van de belangrijkste en best onderzochte bioflavonoïden en komt van nature voor in groenten, fruit en noten. Quercefit® bevat quercetine die dankzij de Phytosome®-technologie tot wel 20 keer beter opgenomen wordt. Vitamine C (PureWay-C™) ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem, draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid, ondersteunt de energiestofwisseling en verhoogt de ijzeropname. Daarnaast draagt het bij tot het behoud van een gezond zenuwstelsel en draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen vrije radicalen. Dankzij de geoptimaliseerde matrix wordt PureWay-C™ sneller en beter opgenomen dan traditionele vormen van vitamine C. Bovendien blijft het langer in het menselijk lichaam.

Gebruik

1 tablet per dag bij de maaltijd.

Samenstelling

Quercetin Phytosome® (Quercefit®)¥250 mg ; Vitamine C (PureWay-C™) (313%*)¥250 mg ; waarvan quercetine¥100 mg

Indicatie

Immuunsysteem – bescherming van de cellen

Gegevens
CNK4380564
FabrikantenInfinity Pharma
MerkenQuercus