Quercus Macu-vision Caps 30

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Quercus Macu-Vision® is een totaal formule die de ogen beschermt, voedt en tegelijkertijd comfort biedt. Mirtogenol® is een combinatie van Mirtoselect® en Pycnogenol®. Mirtoselect® is een full-spectrum bosbessenextract met 36% anthocyanen dat de gezondheid van de kleine bloedvaten in de ogen ondersteunt. Pycnogenol® is een extract van maritieme pijnboomschors rijk aan OPC's dat bijdraagt tot een goede microcirculatie in de ogen. Zowel zink als het omega 3-vetzuur *DHA, dragen bij tot het behoud van een normaal zicht en goede ooggezondheid. Vitamine C en E dragen bij tot de cellulaire bescherming tegen oxidatieve stress. Lutemax2020® is een maculair carotenoïde complex afgeleid uit Tagetes erecta met luteïne en zeaxanthine isomeren in een gebalanceerde en natuurlijke 5:1 verhouding.

*Het gunstig effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.

Gebruik

1 à 2 capsules per dag bij de maaltijd.

Samenstelling

DHA (visolie/ huile de poisson/ fish oil)
¥250 mg ; Vitamine C (PureWay-C™) (313%*)¥250 mg ; Vitamine E (325%*)¥39 mg ; Zink (150%*)¥15 mg ; Koper (200%*)¥2 mg ; Luteïne (Lutemax2020®)¥20 mg ; Zeaxanthine (Lutemax2020®)¥4 mg ; Vaccinium myrtillus extr. (Mirtoselect®, =36% anthocyanins (HPLC))¥80 mg ; Pinus pinaster extr. (Pycnogenol®, 70% oligomeric procyanidins)¥40 mg

Indicatie

Normaal zicht – ooggezondheid – cellulaire bescherming

Details
CNK4380523
MerkenQuercus