Quercus Folate B12 Comp 80

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Quercus Folate B12 bevat Quatrefolic®, de biologisch actieve vorm van foliumzuur oftewel 5-MTHF (gebonden aan glucosamine). Deze vorm is voor het lichaam direct bruikbaar zonder enige metabolisatie, in tegenstelling tot andere vormen van foliumzuur. Folaat draagt bij tot de normale bloedvorming en tot de weefselgroei (zoals o.a. bij de baarmoeder en de placenta van de (aanstaande) moeder). Daarnaast draagt het bij tot diverse hersen- en zenuwfuncties zoals stressbestendigheid. De bio-actieve vitamine B12 (MecobalActive®), een zeer zuivere vorm van methylcobalamine, draagt bij tot mentale prestaties zoals concentratie, leren, geheugen en redeneren en tot de vermindering van vermoeidheid.

Gebruik

1 smelttablet per dag. Laten smelten in de mond (bij voorkeur onder de tong).

Samenstelling

Foliumzuur (Quatrefolic®) (250%*)¥500 µg ; Vitamine B12 (MecobalActive®) (40000%*)¥1000 µg

Indicatie

Zenuwfuncties – bloedvorming – vermoeidheid

Gegevens
CNK4380473
FabrikantenYVB
MerkenQuercus