Quercus C³urcumin+ Comp 30

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Quercus C³urcumin+® is een full spectrum kurkuma-complex. Het is een combinatie van een geoptimaliseerd curcuminoïdencomplex en een waterextract van de kurkumawortel. C³urcumin+® bevat zowel de vetoplosbare als de wateroplosbare componenten van kurkuma. De wortel van Curcuma longa draagt bij tot soepele en gezonde gewrichten. Daarnaast is kurkuma goed voor de lever (ondersteunt o.a. de vetvertering), voor het behoud van een gezonde huid en een gezond zenuwstelsel en ondersteunt het de natuurlijke immuniteit. Longvida® bevat vrije curcumine die beter opgenomen wordt (tot 95 maal) in de lichaamsweefsels dankzij de Solid Lipid Curcumin Particle (SLCP™) technologie. Turmacin® bevat de wateroplosbare componenten van kurkuma (turmerosachariden).

Gebruik

1 tablet per dag bij de maaltijd.

Samenstelling

Optimized Curcuma longa extr. (Longvida® >23% total curcuminoids of which >70% curcumin)¥400 mg ; Curcuma longa (Turmacin®, 12,5% turmerosaccharides)¥500 mg

Indicatie

Gewrichten – immuunsysteem – lever – zenuwstelsel

Gegevens
CNK4380457
FabrikantenYVB
MerkenQuercus