Quercus Astapure K2 Caps 60

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Quercus AstaPure® K2 is een uitgekiend trio van vitamine D3 (cholecalciferol), astaxanthine en uitzonderlijk zuivere en all-trans vitamine K2 (K2VITAL®). Vitamine D3 ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem en draagt bij tot het behoud van sterke botten en tanden. Dit laatste doet vitamine D3 samen met vitamine K2 door bij te dragen tot de normale opname van calcium ter hoogte van de darmen. Vitamine K2 zorgt er op zijn beurt voor dat calcium in de botten terecht komt en op die manier niet in de bloedvaten achterblijft. Vitamine K speelt bovendien een rol bij een gezonde bloedstolling. AstaPure® astaxanthine is een natuurlijk en krachtig donkerrood carotenoïde. Het is afgeleid uit Haematococcus pluvialis of bloedregenalgen die gekweekt worden in de Aravawoestijn in Israël. De stressfactoren van deze omgeving, zoals de felle zon, triggert hen om extra veel astaxanthine aan te maken om zich te beschermen.

Gebruik

volwassenen: 1 à 2 capsules per dag bij de maaltijd.

Samenstelling

Astaxanthine (AstaPure® (Haematococcus pluvialis extr.))¥8 mg ; Vitamine D3 (1000%*)¥50 µg ; Vitamine K2 (K2VITAL®) (280%*)¥210 µg

Indicatie

Immuunsysteem – sterke botten en tanden

Gegevens
CNK4380622
FabrikantenYVB
MerkenQuercus