Ocure V-caps 80 Nf

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Ocure is een product gemaakt van Indiase Gentiaan en de vrucht van Amla. Het vermogen van het eerste om de weerstand van het lichaam te ondersteunen, gecombineerd met de rijkdom aan vitamine C van het tweede, maken het een essentieel voedingssupplement voor de goede werking van het immuunsysteem.

De Amla (of Phyllanthus Emblica L.) is een boom die oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië komt, waar hij als een heilige boom wordt beschouwd, met name vanwege zijn lange levensduur. De vrucht, ook bekend als "amalaki" of "Indiase kruisbes", staat bekend als een van de krachtigste regenererende middelen in de Ayurvedische geneeskunde.

Indiase Gentiaan (of Andrographis Paniculata (Burm. f.) Nees), bijgenaamd de "Koning van de Bitterheid", is een kruidachtige plant die al honderden jaren in de Ayurvedische geneeskunde wordt gebruikt. Hij kan tot 1 meter hoog worden en onderscheidt zich door zijn kleine witte bloemen met vlekken die variëren van bruin tot paars. De bladeren zijn rijk aan andrographoliden, moleculen die bekend staan om hun vele voordelen.

Gebruik

Basiskuur: 2 capsules per dag

Intensieve kuur: 2 capsules na elke maaltijd en voor het slapengaan, 4 keer per dag

Samenstelling

Elke capsule bevat 310 mg van de bladeren van Indiase Gentiaan (Andrographis Paniculata (Burm. f.) Nees) en 60 mg van de vrucht van Amla (Phyllanthus Emblica L.).

100% natuurlijk poeder

Indicatie

Natuurlijke weerstand.

Gegevens
CNK4353231
MerkenOcure