Natur D 2000 Be-life Pot Caps 200

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De zonnevitamine, essentieel voor het goed functioneren van het lichaam. Hoog gedoseerd.

Vitamine D is een essentiële vitamine. Het werkt als een hormoon en er zijn meer dan 300 biochemische functies in ons lichaam aan toegeschreven. Toch missen 8 op de 10 Belgen het . De reden: het gebrek aan zonneschijn in onze contreien. De belangrijkste bron van vitamine D, geproduceerd door de huid, is afkomstig van blootstelling aan de zon. Vandaar het belang van het innemen van een voedingssupplement in de optimale dosering.
Natur-D 2000 is geformuleerd met natuurlijke vitamine D (beter gemetaboliseerd dan gesynthetiseerde vitamine D2) voor een betere opname door het lichaam. De dosering van 2000 IE is optimaal in geval van een tekort , om snel de normale concentraties te herstellen.

Vitamine D heeft veel essentiële functies in ons lichaam:

  • Het draagt ​​bij tot de vorming en instandhouding van normale botten , een gezonde spierfunctie en een normale opname van calcium en fosfor .
  • Het draagt ​​bij aan het behoud van een normaal gebit
  • Het draagt ​​bij aan de goede werking van het immuunsysteem
  • Het helpt het risico op vallen in verband met houdingsinstabiliteit en spierzwakte te verminderen bij mannen en vrouwen van 60 jaar en ouder
Gebruik

1 capsule per dag, 's avonds bij de maaltijd.

Na opening in de koelkast bewaren.

Samenstelling

Samenstelling per capsule: 2 mg Cholecalciferol (Vit. D3) 2.5 %, 146 mg Zonnebloemolie (Helianthus annuus L.), 700 mcg Antioxidant: α-tocoferol.

Indicatie

Immuniteit / Weerstand - Spanning en Slaap - Botten en Gewrichten - Sport en spierfunctie

Gegevens
CNK3729316
FabrikantenBio Life (Biolife)
MerkenBe-life / Biolife /Belife
Breedte63 mm
Lengte63 mm
Diepte93 mm