Fytobell Stevabell Zoetstof 50ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

Gebruikswijze

De zoetstof uit Stevia van Fytobell is gegarandeerd natuurlijk en beantwoordt aan de strengste Europese normen qua voedselveiligheid. Bovendien is het vrij van gist, tarwe, gluten, soja, melk, ei, kleurstoffen, aroma's of kunstmatige zoetstoffen. Het voldoet aan alle eisen wat betreft reinheid en belasting, die aan levensmiddelen gesteld worden, en is op grond van wettelijke bepalingen als levensmiddel toegestaan. Net zo lekker als suiker, maar dan zonder alle nadelige eigenschappen van suiker.

Druppeloplossing

Ideaal toe te passen bij het maken van confituur, en andere zoete etenswaar. Maar ook lekker in yoghurt, smoothies en voor het zoeten van dranken.

2 druppels staan ongeveer gelijk aan één klontje suiker.

Samenstelling

Ingrediënten Druppeloplossing Bronwater, stevioside, glycerine. Voedingswaarde per 100 g: energie <0,98 kJ (2,15 kcal), eiwit < 0,05 g, koolhydraten < 0,45 g, vet < 0,04 g.

Gegevens
CNK2952612
FabrikantenDrenco
MerkenFytobell
Breedte40 mm
Lengte95 mm
Diepte38 mm