Cr Complex Minerals Be Life Gel 90

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Cr complex : chroom voor een betere vertering van koolhydraten

Chroom is een essentieel micromineraal ook al is het gehalte in het lichaam miniem. Het neemt deel aan het metabolisme van alle macro-nutriënten, dus zowel van vetten, koolhydraten als van eiwitten.

Chroom is vooral van groot belang voor het behouden van een normale glycemie. In andere woorden, chroom helpt bij de vertering van suikers waardoor er een efficiënte opname van glucose kan plaatsvinden. Glucose is misschien wel de belangrijkste energetische brandstof voor het lichaam. Chroom zorgt niet alleen voor betere opname van glucose ter hoogte van de cel maar het vermindert ook "cravings" naar suikers.

Gebruik

1 gelule per dag 's ochtends bij de maaltijd.

Samenstelling

Samenstelling: Chroom picolinaat 12% 0.5 mg, Vitamine B3 (nicotinamide) 16 mg; Vitamine B2 (riboflavine) 1.6 mg; Microkristallijne cellulose; Capsule: plantaardige pullulan.

Voedingsinformatie

1 capsule RI*
Chroom 60 µg 150%
Vitamine B3 16 mg 100%
Vitamine B2 1.6 mg 115%

*Referentie-inname

Indicatie

Vetafbraak - Suikerstofwisseling

Contra indicatie

Uitsluitend onder medische advies bij overschrijden van de RI.
Geen contra-indicaties onder 100 µg/dag van Cr voor vrouwen en 127 µg/dag voor mannen, in gecumuleerde dosis.

Geen langdurig gebruik zonder medisch advies.

Details
CNK2665479
FabrikantenBio Life (Biolife)
MerkenBe-life / Biolife /Belife
Breedte62 mm
Lengte93 mm
Diepte62 mm
Verpakkingshoeveelheid90 gel