Breathe Right Tan Large 30 Pack

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De Breathe Right Neusstrips helpen snurkers tijdens het slapen vrij door de neus te ademen. De neusstrips zijn gemaakt van flexibele, veerachtige banden die precies boven de neusgaten passen. Doordat de twee vleugels proberen terug te keren naar hun oorspronkelijke vorm, heffen ze de zijkanten van de neus op en openen ze de neusholtes waardoor u meer lucht door de neus binnenkrijgt. Doordat u meer lucht door de neus kunt inhaleren, wordt de kans op snurken kleiner of verdwijnt het zelfs helemaal. De Breathe Right neusstrip is een medisch hulpmiddel.

De neuspleisters openen de neus tot wel 38% beter dan neussprays. Uit onderzoek is ook gebleken dat 90% van de Breathe Right gebruikers profiteert van een betere slaapkwaliteit met als positief gevolg dat er overdag beter gepresteerd wordt. De stips zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn er voor de normale of gevoelige huid. Deze strips zijn voor de normale huid en hebben de maat Large.

Gebruik

Was uw neus met sop en water en droog vervolgens volledig af. Plaats de neuspleister over de breedte, op het midden van de neus. Druk de neuspleister aan.

U kunt de neuspleister achteraf gemakkelijk verwijderen. Dit proces is te vergemakkelijken door de pleister nat te maken.

Indicatie

Helpt snurkers vrij door de neus te ademen en bevordert de nachtrust.

Gegevens
CNK2672582
MerkenBreathe Right