Stevabell Strooisuiker 350g

Niet beschikbaar

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

Gebruikswijze

De zoetstof uit Stevia van Fytobell is gegarandeerd natuurlijk en beantwoordt aan de strengste Europese normen qua voedselveiligheid. Bovendien is het vrij van gist, tarwe, gluten, soja, melk, ei, kleurstoffen, aroma's of kunstmatige zoetstoffen. Het voldoet aan alle eisen wat betreft reinheid en belasting, die aan levensmiddelen gesteld worden, en is op grond van wettelijke bepalingen als levensmiddel toegestaan. Net zo lekker als suiker, maar dan zonder alle nadelige eigenschappen van suiker.

Strooisuiker

Stevabell strooisuiker kan precies gedoseerd worden als suiker (1 op 1). Hoewel steviolglycosiden twee- tot driehonderd maal zoeter smaken dan suiker, heeft Stevabell van Fytobell® het precies zo uitgekiend dat je dezelfde maat mag hanteren als voor suiker.

Samenstelling

Strooisuiker

Erythritol en het zoetmiddel steviolglycoside (E960).

Voedingswaarde per 100 g: energie 90kJ/21 kcal, eiwit 5 g, koolhydraten 3 g, vet 1 g.

Gegevens
CNK2950988
FabrikantenFytobell
MerkenFytobell
Breedte80 mm
Lengte144 mm
Diepte80 mm