Quercus Immuprotect Liquid 100ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Quercus ImmuProtect® Liquid is een geconcentreerde synergie van tincturen, gemmo-maceraten en essentiële oliën met onder andere cassis, zwarte els, ravintsara en oregano. Het ondersteunt de natuurlijke weerstand en biedt natuurlijke bescherming dankzij de aanwezigheid van echinacea, vlier en echte tijm. Een boost die het immuunsysteem wel kan gebruiken tijdens de winterperiode of periodes van vermoeidheid en tijdelijke stress. Propolis M.E.D.® bevat een volledig gekarakteriseerd polyfenolencomplex. Dankzij de hoogtechnologische extractiemethode bevat het alle belangrijke actieve bestanddelen uit propolis. Eucalyptus globulus en grove den essentiële olie hebben een verzachtende invloed op keel en luchtwegen en helpen zo om vrijer te ademen.

Gebruik

Volwassenen en kinderen vanaf 16 jaar: 2 tot 3 x 20 - 30 druppels (= 4,5 ml) per dag, verdund in een drank (kruidenthee, vruchtensap).

Samenstelling

Echinacea purpurea¥2.25 ml ; Propolis (Propolis M.E.D.®)¥0,675 ml

Indicatie

Natuurlijke weerstand – luchtwegen

Details
CNK4386223
FabrikantenPharma Pack
MerkenQuercus