Ophta-clean Opl Oogreiniging Hond En Kat 100ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Toepassing: Voor honden en katten : Perifere reiniging van de ogen en de oogleden. Verwijderen van vreemde lichamen. Geschikt vanaf 3 weken leeftijd.

Gebruiksaanwijzing: Perifere reiniging van het oog : Bevochtig een kompres of een doek met de oplossing en reinig met zachte bewegingen rond het oog van binnen naar buiten. Het regelmatig gebruik vergemakkelijkt het schoonhouden en voorkomt het indrogen van traanstrepen. Het verwijderen van een vreemd lichaam : spoel het vreemd lichaam weg met veel oplossing door zacht te drukken op de flacon. Voorzorgsmaatregelen: Wees voorzichtig om het oog niet aan te raken met de punt van de flacon.

Niet voor oraal gebruik. Raadpleeg bij oogontsteking en chronische problemen uw dierenarts.

Gegevens
CNK2853307
FabrikantenVirbac
MerkenVirbac
Breedte45 mm
Lengte43 mm
Diepte114 mm