Oak Ess Olie Lavendel, Echte 10ml Bio

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Lavandula angustifolia. Relax - stress - slaap - huidverzorging - insecten.

De essentiële olie van echte lavendel is dé belangrijkste essentiële olie in de aromatherapie. Je zou zelfs kunnen zeggen de alfa en de omega van aromatherapie: de meest gekende, meest gebruikte en één van de veiligste essentiële oliën die er bestaan. De meeste mensen vinden de geur van echte lavendel aangenaam en rustgevend.

De toepassingen zijn zeer ruim. Het is rustgevend, wondzuiverend en -verzorgend. Het kan ook ingezet worden bij diverse spierpijnen, in insectenwerende producten en is uiterst aangenaam in bad alsook wanneer het verneveld wordt voor de luchtwegen. Daarnaast is het een olie die je als ouder altijd in de buurt moet hebben om aan te brengen op een pijnlijke knie, een wondje te zuiveren, een verbranding op de huid te verzachten (en te zuiveren!) of een opkomende migraine te stoppen.

Gebruik

Oraal: 2 x per dag 1 à 2 druppels (58 tot 116 mg/dag). Te nemen verdund in een lepel honing of in een kruideninfusie.

Huid: massage, bad: 5 à 10 druppels per 10 ml plantaardige olie. Bevat van nature linalool, geraniol, d-limoneen, coumarine.

Verstuiven: 5 à 10 druppels. In functie van uw smaak of van de grootte van de kamer.

Samenstelling

Gemiddelde waarden voornaamste inhoudsstoffen: linalylacetaat [33 - 46%], linalool [30 - 45%], 1,8-cineol [< 0,5%], kamfer [< 1,2%], terpineen-4-ol [< 1,5%], lavandulyl acetaat [< 1,3%](Z) - β-ocimeen [< 2,5%](E) - β-ocimeen [< 2%]

Gegevens
CNK4394128
FabrikantenYVB
MerkenOak