Natur D 800 Be-life Caps 200

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De zonnevitamine, essentieel voor het goed functioneren van het lichaam.

Sterke botten en tanden op elke leeftijd

Het belang van vitamine D wordt vaak genoemd, en terecht, want deze vitamine speelt een sleutelrol bij de opname en fixatie van calcium. Zo draagt ​​het bij aan de vorming en instandhouding van gezonde botten en sterke tanden. Bovendien is de bijdrage aan de versterking van het immuunsysteem ook behoorlijk merkbaar. Om verschillende redenen is vitamine D-tekort echter wijdverspreid. Een voldoende inname van vitamine D is daarom belangrijk gedurende het hele leven, vanaf de groeiperiode.

Bij senioren, met name postmenopauzale vrouwen, helpt de gunstige rol bij calciumbinding het risico op osteoporose en fracturen te verminderen. Natur-D 800 bevat 800 IE (Internationale Eenheden) per capsule, wat de ideale dosering is voor mensen ouder dan 50 jaar. Van natuurlijke oorsprong wordt het beter gemetaboliseerd dan gesynthetiseerde vitamine D2.

Gebruik

1 capsule per dag, 's avonds bij de maaltijd.

Na opening in de koelkast bewaren.

Samenstelling

Samenstelling per capsule: 800 mcg Cholecalciferol (Vit. D3) 2.5%, 148 mg Zonnebloemolie (Helianthus annuus L.), Antioxidant: α-tocoferol 500 mcg.

Indicatie

Immuniteit / Weerstand - Spanning en slaap - Botten en gewrichten - Sport en spierfunctie

Contra indicatie

Voorbij de RI in cumulatieve doses, volgens medisch advies omdat een overdosis vitamine D misselijkheid, diarree, ongebruikelijke dorst en gewichtsverlies kan veroorzaken.

Gegevens
CNK3157708
FabrikantenBio Life (Biolife)
MerkenBe-life / Biolife /Belife
Breedte62 mm
Lengte93 mm
Diepte62 mm
Hoeveelheid verpakking200 caps.