Onze apotheek diensten

Ontdek ons eigen gamma N°33

N°33 gamma

Tarieven voor de meest voorkomende terugbetaalde zorg

Hier vind je een overzicht van de tarieven voor de meest voorkomende terugbetaalde zorg. Deze informatie helpt je om inzicht te krijgen in de kosten en het eventuele remgeld. Heb je vragen of behoefte aan meer details? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze apotheek. We staan klaar om je te adviseren en te ondersteunen bij al je gezondheidsvragen.


Contacteer ons

Medicatieschema voor patiënten

Heb je help nodig bij het opstellen en bijhouden van je eigen medicatie? Apotheek De Plaats nodigt je uit om samen met ons je medicatieschema door te nemen. Als je vragen hebt over je medicatie of problemen ervaart met het innemen ervan, staan we klaar om je te ondersteunen. Ook voeren we graag een extra controle uit op potentiële interacties tussen de medicatie die je nu gebruikt en die bij jou thuis. Laten we samen zitten om alles te bespreken! 

Verder vragen kom gerust eens langs in onze apotheek of stuur ons een berichtje via de website. 


Contacteer ons

Huisapotheker

Wat doen we precies? We zorgen ervoor dat we alles weten over de medicijnen die je neemt. Zo kunnen we je beter advies geven, zorgen dat alles wat jij inneemt goed op elkaar is afgestemd en helpen we om bijwerkingen  van medicijnen te voorkomen. Kort gezegd: we houden je gezond en veilig.

Maar we zijn meer dan alleen een adviseur. We zijn jouw vertrouwenspersoon in de zorgwereld. We werken samen met jou en je dokter om ervoor te zorgen dat je de beste zorg krijgt. Dit betekent dat we je medicatiedossier up-to-date houden, samenzitten over hoe het gaat met je behandeling en tips geven over hoe je lekker in je vel kan voelen. 

Heb je vragen? Nieuwe medicijnen en ken je de bijwerkingen niet? Wij staan voor je klaar. Met een huisapotheker aan je zijde ben je nooit alleen. Je hebt iemand die echt om je geeft en je helpt bij elke stap naar een gezonder jij.

Contacteer ons

Afhaalkluisjes

Voordelen van onze afhaalkluisjes:

  • Vermijdt wachtrijen in de apotheek
  • Afhalen na de openingsuren

Hoe werkt onze afhaalkluisjes:

  1. Voeg producten toe aan uw winkelmandje en betaal online
  2. Van zodra je bestelling klaarligt ontvang je van ons via mail de ophaalcode
  3. Eens ter plaatse: toets de cijfercode in
  4. Wacht 10 seconden tot het luikje ontgrendelt
  5. Neem uw bestellling en sluit het luikje