Allerderm Spot-on Pipet 6x2ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

ALLERDERM® Spot On bevat een exclusief mengsel van ceramiden, vetzuren en cholesterol (Huid-Lipiden-Complex), zoals deze ook in de gezonde huid van katten en honden voorkomt. ALLERDERM® Spot On is speciaal geschikt voor topicale huidverzorging van katten en honden met huidproblemen. Het wordt aanbevolen als aanvullende ondersteuning voor dieren met dermatosen of andere oppervlakkige huidveranderingen. Dankzij de unieke combinatie van ingrediënten zorgt het product voor het herstel van de huidintegriteit ALLERDERM® Spot On 1 helpt de beschermende barrièrefunctie van de huid te herstellen 2 het verbetert de vochtbalans van de huid, vermindert de gevoeligheid en versterkt de beschermende rol van de huid.

Gebruik

GEBRUIKSAANWIJZING:Om de pipet te openen houd deze rechtop en draai de punt van de pipet tot deze afbreekt. Kat: Doe de haren in de nek opzij tot de huid te zien is. De pipetpunt direct op de huid plaatsen, voorzichtig in de pipet knijpen en de vloeistof op de huid aanbrengen. Herhaal dit tussen de schouderbladen. Hond: De haren tussen de schouderbladen opzij doen tot de huid te zien is. De pipetpunt direct op de huid plaatsen, voorzichtig in de pipet knijpen en de vloeistof op de huid aanbrengen. Herhaal dit op de rug tot de pipet leeg is. Allerderm® Spot On kan ook aangebracht worden op huid die niet intact is.

DOSERING EN TOEDIENINGSWIJZE:

START: 1 pipet per week gedurende 4 weken. Indien nodig kan de frequentie verhoogd worden naar 2-3 pipetten per week tot zelfs 1 pipet per dag afhankelijk van de status van de huid.

ONDERHOUD: Om huid en vacht gezond te houden, breng 1 pipet per maand aan. Voor optimaal resultaat : Na het baden aanbrengen als de vacht helemaal droog is.

BEWARING: Vermijd langdurig bewaren bij temperaturen boven de 25° C.

Samenstelling

SAMENSTELLING: Ceramid 3, Ceramid 6-II, Ceramid 1, Cholesterol, Natriumlauroyllactylaat, Xanthaangom en water.

Gegevens
CNK2876068
FabrikantenVirbac
MerkenVirbac
Breedte70 mm
Lengte135 mm
Diepte15 mm