Eucerin Men Silver Shave Shaving Foam 150ml

CNK: 2685154

APB Categorie: Cosmetisch

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
Eucerin Men Silver Shave Shaving Foam 150ml

Richtprijs

€ 10,00

Gegevens

Scheerschuim, formule met zilverionen en Glide Polymeren voor een uiterst nauwkeurige en irritatieloze scheerbeurt, zelfs op de gevoelige huid.

Meer informatie

EAN Code 4005800093456
Breedte 50 mm.
Hoogte 149 mm.
Diepte 50 mm.
Gebruik

Bus goed schudden voor gebruik. Houd rechtop en afzien van een kleine hoeveelheid in de palm van de hand. Breng onmiddellijk aan op een natte huid. Scheer in de richting van de haargroei.

VOOR DE PERFECTE SCHEERBEURT Stap 1 Stap 2 Stap 3 Afbeelding van het scheren

Begin met het scheren van het gezicht in de richting van de haargroei en spoel het mes regelmatig met warm water. Afbeelding van het scheren

Kantel het hoofd achterover om boven en onder de kin te scheren. Houd de huid gespannen om micro-sneden te voorkomen. Afbeelding van het scheren

Scheer ten slotte uw bovenlip in een neerwaarts diagonale beweging met de richting van de haargroei mee. Let daarbij goed op dat je alle kleine haartjes rond de mondhoeken verwijdert.

Samenstelling

Aqua, Isobutane, Laureth-23, TEA-Palmitate, TEA-Stearate, Glycerin | Bisabolol, Silver Citrate, Nylon-12, Coco-Caprylate/Caprate, Gossypium Herbaceum Seed Oil, Hydroxypropyl Methylcellulose, PEG-7M, Persea Gratissima Oil, Potassium Arachidate, Potassium Oleate, Potassium Myristate, Potassium Palmitate, Potassium Stearate, Propylene Glycol, TEA-Arachidate, TEA-Myristate, TEA-Oleate, Butane, Propane, Citric Acid, Piroctone Olamine, Parfum.

Voorschrift Nee
APB Categorie Cosmetisch
Merk Eucerin