Medesedan Inspuitbare Opl 10mg/ml 5ml

Op voorschrift
Geneesmiddel
Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Sedatie en lichte analgesie van paarden en runderen, om lichamelijk onderzoek en behandeling, zoals kleine chirurgische ingrepen, te faciliteren.

Detomidine kan worden gebruikt voor:

• Onderzoeken (bv. endoscopie, rectaal en gynaecologisch onderzoek, röntgenfoto's).

• Kleine chirurgische ingrepen (bv. Behandeling van wonden, behandeling van tanden, behandeling van pezen, uitsnijden van huidtumoren, behandeling van uiers).

• Voorafgaand aan behandeling en medicatie (bv. Maagintubatie, beslaan van paardenhoeven). Premedicatie voorafgaand aan toediening van injectie- of inhalatieanesthetica. Raadpleeg paragraaf " Speciale waarschuwingen " voor gebruik.

Details
CNK2451664
FabrikantenVirbac
MerkenVirbac
Breedte34 mm
Lengte65 mm
Diepte34 mm
Bijsluiter