Lepivits Vit D3 Forte 2000ui Tabl 270

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Heb je genoeg van vitamine D tabletten? Zorg voor een optimale dagelijkse inname van vitamine D met geurloze tabletten rijk aan cholecalciferol. Vitamine D is in vet oplosbaar en moet bij de maaltijd worden geconsumeerd om de opname ervan in de darmen te bevorderen.

GEZONDHEIDSCLAIMS

- Betrokken bij de differentiatie van witte bloedcellen en draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem;

- Helpt bij de normale opname van calcium en fosfor, het calciumgehalte in het bloed en de normale structuur van botten en tanden;

- Helpt de normale spierfunctie te behouden.

VOORDELEN VAN DE FORMULE

- Rijk aan vitamine D (2000ui);

- Gemakkelijk in te nemen tablet.

Gebruik

Volwassene: 1 tablet per dag bij een maaltijd en een glas water;

kind: 1/2 tablet per dag bij een maaltijd en een glas water.

Samenstelling
Ingrediënten :

Bulkstoffen: microkristallijne cellulose, maltodextrine, rijstzetmeel - Vitamine D3 (cholecalciferol); antiklontermiddelen: stearinezuur, siliciumdioxide, magnesiumstearaat.

Voedingswaarde informatie: 1 tablet R %*
Vitamine D3 50µg= 2000ui 1000
Indicatie

AANBEVELINGEN

Dit voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl en is geen geneesmiddel. Informeer uw arts of apotheker als u gelijktijdig medicijnen gebruikt. Dit product is uitsluitend bestemd voor volwassenen. Niet gebruiken bij kinderen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bewaren bij kamertem- peratuur en op een droge plaats. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Contra indicatie

Dit product is uitsluitend bestemd voor volwassenen. Niet gebruiken bij kinderen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Details
CNK4147922
FabrikantenLepi Vits Belgium
MerkenLepivits
Verpakkingshoeveelheid270