Lepivits Fortisine Caps 30

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Verminderde motivatie, gebrek aan concentratie? Fortisine is een specifiek complex dat tyrosine, ginsengextracten (Siberisch en Koreaans) en vitamine C bevat en de vermoeidheid helpt verminderen. Om de werking van dit voedingssupplement te verbeteren, verdient het de voorkeur het 's morgens op een lege maag in te nemen.

GEZONDHEIDSCLAIMS

- Ginseng helpt de fysieke prestaties te verhogen en vitamine C helpt vermoeidheid te verminderen;

- Eleutherococcus ondersteunt de geestelijke en lichamelijke vermogens bij vermoeidheid.

VOORDELEN VAN DE FORMULE- Tyrosine gecombineerd met adaptogene kruiden en vitamine C;

- Natuurlijke doseringsvorm (pullulan) en excipiëns (rijstzetmeel).

Gebruik

1 à 2 gelulen 's ochtends voor het ontbijt (20 minutes voor het ontbijt).

Samenstelling

L-Tyrosine, droog extract van Siberische ginseng (Eleutherococcus senticosus) - wortel, droog extract van Ginseng (Panax ginseng CA Meyer) - wortel, vitamine C (ascorbinezuur-l-), vulstof microkristallijne cellulose; capsulewand: plantaardige cellulose (HPMC).

Indicatie

AANBEVELINGEN

Dit voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl en is geen geneesmiddel. Raadpleeg uw arts of apotheker in geval van gelijktijdig gebruik van een behandeling tegen diabetes. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Details
CNK3578762
FabrikantenLepi Vits Belgium
MerkenLepivits
Breedte58 mm
Lengte56 mm
Diepte99 mm
Verpakkingshoeveelheid49