Cortavance Sol Pulv. 76ml

Op voorschrift
Geneesmiddel
Op voorraad

Aanpasbare opties:

Maximaal 14 tekens

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

!

INDICATIES

Symptomatische behandeling van inflammatoire en jeukende dermatosen bij honden.

WAARSCHUWINGEN

Het totaal te behandelen huidoppervlak dient niet een oppervlak te overschrijden dat overeenkomt met bijvoorbeeld een behandeling van twee flanken (van de ruggegraat tot aan de melkklieren inclusief de schouders en de dijbenen). Daarnaast moet het product gebruikt worden overeenkomstig de baten/risicobeoordeling van de dierenarts en moet regelmatig klinische controle van de hond plaatsvinden. Geen speciale voorzorgen voor de bewaring van dit diergeneesmiddel.

SAMENSTELLING Hydrocortisonaceponaat (HCA) 0,584 mg/ml Bevat geen conserveringsmiddel.

Details
CNK2410959
FabrikantenVirbac
MerkenVirbac
Breedte58 mm
Lengte140 mm
Diepte32 mm
Bijsluiter